Ο Υμνοσ Τησ Βαρεμαρασ Δημιουργός: naoum, sybetheros ΝΟ ΜΕRCY Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΒΑΡΙΕΜΑΙ!ΕΣΥ?ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ...
ΠΩΠΩ!ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΤΗ 'Η
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ?
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΖΩ!
ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?
ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ!
Α ΡΕ ΒΑΡΕΜΑΡΑ!ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ?
ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΩΡΑΙΟ ΡΙΖΟΓΑΛΟ!!!
ΑΧ!ΝΑ ΧΑΜΕ ΕΝΑ!ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ...
ΒΑΡΕΜΑΡΑ!ΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΩ...
[B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-03-2008 |