Για Ποσο Ακομη… Δημιουργός: sylia_218, Υρώ!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν μπόρεσα να φύγω πιο νωρίς…
Μα έμεινα εδώ, μέχρι το τέλος…
Περπάτησα σε δρόμους ενοχής
και στης ντροπής τα κύματα, το θέρος…
Και τώρα λες να φύγω και θα φύγω…
Για πόσο ακόμη να χαϊδεύω τη σκιά σου…
Για πόσο ακόμη περηφάνεια να μην έχω…
Για πόσο ακόμη θα πονάει τ’ άρωμά σου…
Δεν μπόρεσα να φύγω πιο νωρίς…
Μια έλξη μαγική με κατακλύζει…
Κι εσύ ένας ψυχρός εκτελεστής,
που σπάει την καρδιά μου και μ’ αφήνει!
Είσ’ εδώ απόψε και δε θέλω ν’ αρνηθείς
πως η καρδιά σου θα’ ναι πάντοτε δικιά μου…
Κι αν ήσουν πάντα μακρινής καταγωγής,
υπήρχες πάντα στα πιο άσπρα όνειρά μου…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-03-2008 |