ένα ξενύχτι ευτυχίας Δημιουργός: maraki, Mαρία Για έναν έρωτα που ελπίζω να ζήσω κάποτε.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left] [I]
Αυτό το ενδιαφέρον σου το άδολο είναι τόσο αληθινό ,τόσο υπέροχο.
Η αύρα σου μ‘ έχει αγγίξει πρώτη
και εσύ μου μίλησες πιο μέσα από το μέσα της ψυχής μου ,
στα βαθειά κι έλαμψες σαν αστέρι, με αγνότητα.
Ναι δεν σε ξέρω και είναι φορές που αναρωτιέμαι τί γίνεται
.Κάθε μέρα σε ανακαλύπτω λίγο λίγο και πιο πολύ ,
κάθε στιγμή μαζί σουέστω και έτσι είναι μια σελίδα που τι γράφουμε μαζί , παράλληλα.
"Ένα ξενύχτι ευτυχίας"
Πρώτη φορά βιώνω τον εαυτό μου έτσι και υπάρχουν στιγμές που τρέμω
μήπως τελικά είναι ένα όνειρο κι άλλες πάλι που το ζω τόσο έντονα.Π
ώς αφέθηκα έτσι μαζί σου , είναι απίστευτο.
Αν και έχω απίστευτα αποθέματα αγάπης και στοργής μέσα μου, η ψυχή μου φωνάζει"
ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ"
Απλώς περιμένει κι αυτή μαζί με μένα.
"ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ"[/I][align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2008 |