Οι Αλίμονοι(ο παντγεμένος)-ε- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ένα παλαιό επεισόδιο με πολύ ,μα πολύ σημασία κορίτσια να πούμε.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -κύγιοι,είμαι σφόδγα εγωτευμένη θαγγώ !
-και ποιός είναι το θύμα να πούμε μανταμίτσα?
-πάντως εσύ πεγίληψη άντγα, σίγουγα δεν είσαι !
-ντροπή κοντέ,άφησε την κυρία να μας ανοίξει την καρδιά της..
-άχ,άχ..όμως είναι παντγεμένος..
-και σίγουρα θα σας λέει ότι κακοπερνάει..
-ακγιβώς.μου λέει πως είναι πολύ δυστυχισμένος ..
-και η αιτία της δυστυχίας του?
-..η γυναίκα του τον κακομεταχειγίζεται..
-είναι συνηθισμένο κυρία μου..
-να κακομεταχειγίζονται οι γυναίκες τους άντγες τους?
-όχι φυσικά,απλά οι παντρεμένοι το παίζουνε θύματα για να ρίξουνε μια άλλη γυναίκα..
-με λίγα λόγια μανταμίτσα,το παίζουνε κλαψούρηδες για να ξενοπηδήξουν ..
-μον ντιέ ,τί αισχγός που είναι τούτος ο βάγβαγος,δεν καταλαβαίνει από έγωτα..
-ίσως να λέει κάποιες αλήθειες κυρία μου..
-και πώς να τον δοκιμάσω κύγιε ψηλέα για να δώ αν στ αλήθεια μ αγαπάει?
-ζητείστε του να την χωρίσει και να παντρευτεί εσάς..
-άπαπαπαπα..μου το δήλωσε εξ αγχής,όχι γάμο με τίποτα..
-και γιατί παρακαλώ?
-..γιατί έχει καεί σαν παντγεμένος
marakos
ΥΓ μακριά απο παντρεμένους κορίτσια και ιδιαίτερα απο κλαψούρηδες και ¨΄κακοπερασμένους¨¨
Αλλά και σείς αγόρια,μακριά απο παντρεμένες με ..προβλήματα ..¨¨ρουτίνας¨¨ Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-03-2008 |