Τα λαβαρα του ερωτα Δημιουργός: serendip78 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Πινω ποτο και αναρωτω -- γιατι να μην μεθαω,
Αφου το αλεξισφαιρο επεταξα μακρυα μου,
τωρα θα θελω γω πληγες απανω στο κορμι μου,
δεν σου ζητω απολαβες - καμμια για την ψυχη μου.
Θελω το υστατο να δω, προτου να πω το Χαιρε,
στα λιγα χρονια που μπορω να 'ζησω' και να 'δωσω'΄,
Ισως και να'ναι πια σκληρο να μαθω την αληθεια -
πως λαβαρα δεν εχουνε του ερωτα οι μαχες,
πως λογια αγαπης δεν ηχουν στις μαγικες αγαπες.
[B][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2008 | |