Απόψε (..λέω να μην κοιμηθούμε) Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα =) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Απόψε παίζω με τα σύννεφα κρυφτό
Και κάνω πως ότι μου λες ακούω
Δεν ήτανε αγάπη μου το αίσθημα γραφτό
Παράπονα βαρέθηκα πια ν’αποκρούω!
(...και κόντρα στη μοίρα δεν πάει κανείς
απ’τα αρχαία χρόνια
για να γλιτώσεις δεν μπορείς
σε κυνηγά αιώνια…)
Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε…
…μαζί, κάλλιο να είμαστε χώρια
Κάπως την άκρη θα τη βρούμε
Εν ανάγκη στο στρώμα θα βάλουμε όρια
[B]Απόψε δεν θέλω τη δική σου αγκαλιά
Τέρμα τα χάδια, στο λαιμό τα φιλιά
Απόψε σου δίνω τις βαλίτσες στο χέρι
Για σένα φυσάει το πρίμο αγέρι…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2008 |