Οι Αλιμονοι (η νέα πορεία)new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδυνή βάρδια των στιχοφίλων μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-φού,φού,"ένα δύο ένα δύο,σύντροφοι,συντρόφισσες.."
-πού ξεφύτρωσε δαύτος στα ξαφνικά ψηλέα μου?
-ήρθε ο καιρός του να πιάσει και αυτός δουλειά φίλε μου
-δηλαδή ήτανε άνεργος ο φουκαράς?
-είναι αορίστου χρόνου απαλλαγμένος υπηρεσίας συγκάτοικε..
-δηλαδή κοματόσκυλο να πούμε αν κατάλαβα καλώς?
-όπως το πάρει κανείς,εμφανίζεται στα ξαφνικά σαν τα φιδάκια της Παναγιάς και μετά χάνεται...
-"σήμερα όλοι στη μάζωξη,ν ακούσουμε τον αρχηγό"
-ποιόν αρχηγό λέει ότι θ ακούσουμε συγκάτοικε να πούμε?
-εκείνον που δεν βγαίνει Πρωθυπουργός,ούτε με λιμούς ,σεισμούς και καταποντισμούς
-".που θα μιλήσει για τη νέα πορεία του κόματος ..¨¨
-είπε για νέα απορία ψηλέα μου,δεν καταλαβαίνω τίποτις να πούμε....
-εννοεί νέα πορεία για διαδήλωση,γιατί δεν μάζεψε πολλούς η προηγούμενη..
-"ηλθε ο καιρός μετά απο τέσσερα χρόνια στην αντιπολίτευση"..
-βλέπεις κουράστηκαν όρθιοι χωρίς καρέκλες οι κακόμοιροι..
-μη κοροιδεύεις παραμορφωμένε μου,κάτι τις ξέρει από πορείες δαύτος.
-φυσικά,αφου έχει μάθει απ έξω όλα τα καπάκια απ τα φρεάτια των υπονόμων..
-"ήρθ ο καιρός να διώξουμε αυτούς που σας ταλαιπωρούνε σήμερα.."
-και ποιούς θέλουν να βάλουνε στη θέση τους παραμορφωμένε μου?
-μα αυτούς που μας ταλαιπωρούσανε χθές, ποιούς άλλους νομίζεις?..
marakos
Maria Olsen, iokasth, Helene52, HomeMade
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΙΜΟΝΟΥΣ ΜΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-03-2008 | |