μιά μηχανή όλη σου η ζωή Δημιουργός: panta smile, plasmataki για ένα φιλαράκι που έφυγε άδικα..καλό ταξίδι Μανώλη.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]η μεγάλη σου αγάπη
ήταν μια ζωή μία μηχανή
ανέβαινες σ'αυτήν κ σε συνέπαιρνε
το αίσθημα της ελευθερίας...
κάθε μέρα ταξίδια μ'αυτήν έκανες
τα γκάζια τέρμα κ όλα ονειρεμένα
κάθε μέρα μια διαδρομή συνιθισμένη
μα ένα πρωινό έμελε να ναι η τελευταία...
εκεί πάνω στην μηχανή,
ελεύθερηαισθανόσουν την ψυχή
η άσφαλτος,ο τελευταίος σου σταθμός,
κ εκεί απάνω η τελευταία σου πνοή...
μία μηχανή ήταν ολόκληρη σου η ζωή
κ ο χάρος να σε περιμένει στην στροφή΄
τέρμα τα γκάζια κ ελεύθερη η ψυχή
΄΄εφυγες κ εσύ σε μιά άτυχη στιγμή..
μία νέα διαδρομή για σένα τώρα ξεκινά
τέρμα τα γκάζια πάλι φιλαράκο να πατάς
και με την μηχανή να τρέχεις στα ουράνια
δρόμος σου τα σύννεφα να έχεις...
όπου κ τρέχεις φιλαράκο μην ξεχνάς
πίσω σου άφησες ψυχές
που σάγαπήσανε αληθινά
κ τις ΄βλέπεις απο εκεί ψηλά...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-04-2008 |