Παράξενα Δημιουργός: full moon, Σόφη Τσεβά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παράξενα χρόνια
πνιγμένες σιωπές
ληγμένα τα λόγια
σκόρπιες οι στιγμές.
Κι εσύ ακροβατείς
την κάθε σου στιγμή
κι εσύ παρατηρείς
τη ζωή σου τη μικρή.
Παράξενα πρόσωπα
οι λέξεις νεκρές
χιλιάδες τα σώματα
καυτές οι ματιές.
Κι εσύ περπατάς
τ΄αστέρια μακρυά
κι εσύ μου γελάς
ελπίδα καμμιά.
Παράξενα καθεστώτα
χαμένα στο πως
αλλάξαν τα γεγονότα
κρυφτήκαν στο φως.
Κι εσύ καθυστερείς
στο δρόμο για να βγεις
κι εσύ αιμορραγείς
ένα βλέμμα αναζητείς.
Παράξενος ο κόσμος που ζούμε
παράξενοι κι εμείς
δεν έχουμε τίποτα να πούμε
δε βλέπετε τίποτα και ΄σεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-04-2008 |