Οι Αλιμονοι (δεν διεκδικούμε)new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος απόψε παίζουνε με τις ψυχές μας,ας αυτοτονωθούμε στιχαδέλφια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μου γιατί μαζώχτηκαν τόσοι ρεμπεσκέδες στο Βουτυρέστι?
-για την σύνοδο του ΝΑΤΟ συγκάτοικε και την ένταξη τριών ακόμα χωρών εκεί μέσα
-ναι αλλά γίνεται πολύ νταβαντούρι μ εκείνους του περίεργους..
-είναι αλήθεια πως οι Σκοπιανοί το έχουνε παρακάνει..
-και ποιος φταίει για τα καμώματα τους?
-εμείς κοντέ μου και μόνο εμείς..
-κι εγώ νόμιζα πως φταίει εκείνος ο Βούς ανάθεμα τον..
-γιατί να φταίει εκείνος,αφού εμείς τίποτα δεν διεκδικήσαμε..
-δηλαδής να κάναμε πόλεμο με τους Σκόρπιανούς?
-δεν θα χρειαζότανε κάτι τέτοιο αν..
-τι αν δικέ μου να πούμε?
-αν υπερασπιζόμασταν ανυποχώρητα την ιστορία μας
-δηλαδής να πατούσαμε ποδάρι να πούμε?
-ακριβώς συγκάτοικε και να μη σκύβαμε το κεφάλι..
-μα μπορούμε να μη το σκύψουμε παραμορφωμένε μου?
-φυσικά,αν δεν πιπιλίζαμε την καραμέλα της υποτέλειας,,
-ποιά ειν αυτή η καραμέλα δικέ μου?
-εκείνο το δουλοπρεπές..¨¨ανήκουμε στην Δύσ稨
-και πού θάπρεπε ν ανήκουμε παραμορφωμένε μου?
-σ εμάς και μόνο σ εμάς συγκάτοικε
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-04-2008 |