Veto In Bucuresti Δημιουργός: jenny MIA APO TIS ELAHISTES EPITYHIES TIS ELINIKIS DIPLOMATIAS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info VETO IN BUCURESTI
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Οι σκοπιανοί ήταν στις εκτιμήσεις αμετροεπείς
ξεκινήσανε διαδικασίες ύπουλες και χαμερπείς
απροσδιόριστου βάθους οι βαλκανικές δονήσεις
σκοπιανέ στο τραπέζι δεν έχει θέση να καθίσεις!
Επιτυχία που βρέθηκαν φίλοι να μας στηρίξουνε
τον αλαζόνα τον Μπούς να τον γελοιοποιήσουμε
το μακεδονικό το ζήτημα κάποτε θα το λύσουμε
και χωρίς αναβολή την Ευρώπη θα αφυπνίσουμε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-04-2008 |