Η άγνωστη δύναμη Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξέρω πως μου κάνεις κακό
Μαζί σου πως θα καταστραφώ
Ξέρω πως πρέπει να σ' αφήσω
Για πάντα απ' τη ζωή μου να σε σβήσω
[B]Μα αυτή η άγνωστη δύναμη που μ' εξουσιάζει
Κάθε φορά που σε κοιτώ
Η άγνωστη δύναμη που όλα τ' αλλάζει
Κι όσα μου ΄χεις κάνει όλα τα ξεχνώ
Αυτή η άγνωστη δύναμη που μ' εξουσιάζει
Όσο πολύ κι αν σε μισώ
Η άγνωστη δύναμη που όλα τ' αλλάζει
Και πάλι εσένα, μόνο εσένα αγαπώ[/B]
Ξέρω πως μου κάνεις κακό
Μαζί σου ότι πάω στο κενό
Ξέρω πως πρέπει να σ' αφήσω
Μακριά από σένανε να ζήσω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-04-2008 |