γενναίος και τρανός Δημιουργός: Τομ_Τομ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι ήρωές σου απο μικρός
ήταν ο Ράμπο κι ο Ζορρός
Μάγκες και μερακλίδες
του δίκιου υπερασπιστές
κλέφτες και χασικλίδες
Σαν μεγαλώσεις σαν κι αυτούς
ονειρευώσουν να ΄σε
να σε καμαρώνει ο λαός
που ΄σαι γενναίος και τρανός
καθόλου να φοβάσε
Ε.... τώρα....
Σε 'χουν κλεισμένο σε κελλί
κι εκεί θα ΄σαι για πάντα
χάνεις τα χρόνια σου μαζί
μέ 'να ντιβάνι και σελλί...
Χθές έκλεισες σάρραντα !
Να σου πώ Χρόνια πολλά ?
ή απλά ... Να ΄σαι καλα...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-04-2008 |