Μ'εχεις Παρατησει Δημιουργός: zeibekiko21, Mixalis Dedes Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξυπνησα μεσ'τα χαραματα
κι εσυ δεν ησουνα εδω
Σταζουνε τωρα τα κλαματα
κι επιτελος το καταλαβα εγω
[B] (ο,τι) Μ'εχεις παρατησει
αλλα χειλι εχεις φιλησει
Μ'εχεις παρατησει
αλλο δηλητηριο εχεις δοκιμασει
Μ'εχεις παρατησει
και μ'αυτα τα χειλι θελεις να μεινεις
[/B] Μονος μου μεσ'τα χαραματα
κι εσυ δεν ησουνα εδω
Πηρες μαζι σου ολα τα θαυματα
κι εγω μεσ'την νυχτα σ'αναζητω Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-04-2008 |