Μια φωτογραφία Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τόσες υποσχέσεις
Τόσα όνειρα
Τόσες αναμνήσεις
Στον αέρα πια
Τη θυμάμαι ακόμα την αγάπη εκείνη
Τώρα το μόνο που έχει απομείνει
[B]Μια φωτογραφία από τα παλιά
Κι όλο μας κοιτάζω που είμαστε αγκαλιά
Μια φωτογραφία για να μας θυμίζει
Πως μια αγάπη εύκολα ραγίζει[/B]
Τόσες θυσίες
Τόσα δάκρυα
Δυο καρδίες που είναι
Τώρα μακριά
Τη θυμάμαι ακόμα την αγάπη εκέινη
Τώρα το μόνο που έχει απομείνει Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-04-2008 |