Σαν ήμασταν μικροί Δημιουργός: 9eano Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σημειωση:στην εισαγωγη πρεπει να ξεκινήσετε απαλα και να συνεχισετε μεχρι το ρεφρεν
Εισαγωγη:Dm Am Fm D
Version 1:
Dm Am Fm C
Τα χρονια μας προσπερασαν σαν να 'ταν κυματαααα
Dm Am Fm C
Ομως οι φιλιες μας παρεμεινααααν
Dm Am Fm C
κι υστερα μαζι τους ανεβηκαμεεεεε
Dm Am Fm C
και το γυμνασιο διαβηκαμεεεεεε
Ρεφρεν χ2:
E Am G C
Εμεις σαν ημασταν μικροιοιοι
G Fm C
ζουσαμε ενα ονειρο μες στη σιωπηηηη
E Am G G
κι ημασταν μαζι για μια ολοκληρη ζωηηη
Brige:G F C C
Version 2:
Τωρα μεγαλωσαμε και φυγααμεεεε
οι δρομοι χωριστηκαν και πανεεεε
τιποτα δεν εμεινε μοναχαααα
η αναμνηση των φιλων μας για παντααα
Ρεφρεν χ2
Σημειωση: στο version 2 οι συγχορδιες ειναι οι ιδιες με το version1
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-04-2008 |