Δε σε μισώ Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν σε κρατώ
Αν θέλεις φύγε
Δεν σε μισώ
Αν θέλεις μείνε
Αδιαφορώ
Αν μ' αγαπούσες
Σε συχωρώ
Αν μ' απατούσες
Γέρνω αργά
Όπως ο ήλιος
Είναι πολλά
Μα είμαι φίλος
..
Έχω σκορπίσει
Στην αυταπάτη
Έχω κερδίσει
Κι ας είν' απάτη
..
Δεν σου θυμώνω
Ξέρω να χάνω
Κρατώ τον πόνο
Και το βουλώνω
.
Είναι αργά
Κι έχεις αργήσει
Όλα καλά
Και ας ραγίσει
..
Δεν έχει λόγια
Ότι ενώνει
Μαζί η χώρια
Το χθες τελειώνει Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2005 |