Γρήγορα γρήγορα Γληγόρη Δημιουργός: Grisio Κοινωνικοί καταναγκασμοί!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Γρήγορα γρήγορα Γληγόρη[/B]
Ραδιοξυπνητήρι
μέρας εγερτήρι
σα σε μοναστήρι
με προσκυνητήρι
Για το εργαστήρι
σούπα σε ποτήρι
και για ανοιχτήρι
ένα ασιχτίρι.
Γρήγορα, γρήγορα Γληγόρη
Κόμπο το κορδόνι
ίσια το καδρόνι
πιάσε το τιμόνι
τώρα ποιός μας σώνει
Να κι ένα παγώνι
για να μας αγχώνει
τον λαιμό στραβώνει
τα φτερά απλώνει
Γρήγορα, γρήγορα Γληγόρη
Από την βιασύνη
θύμα έχω γίνει
και δίχως βενζίνη
τώρα μου την δίνει
Νεύρα πλαστελίνη
αχ! που ‘σαι ρε Τζίνι
μες στου στρες την δίνη
να ‘χα μι’ ασπιρίνη
Γρήγορα, γρήγορα Γληγόρη
Τι θα σας αφήσω
αν γυρίσω πίσω
αν θα σταματίσω
και δεν ξαναρχίσω;
Πύργους πως θα χτύσω
γρίφους πως θα λύσω
αν πίσω γυρίσω
και τις πόρτες κλείσω;
ΣΤΟΠ!!![/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-04-2008 |