Πορφυρό απόγευμα Δημιουργός: Σκοτεινός ποιητής, Nίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]Πορφυρό απόγευμα.
Πόσο παράξενα μυρίζει ο έρωτας απόψε.
Πορφυρό απόγευμα.
Φέρνει θύμησες παλιές,όπως τότε
που της κρατούσα το χέρι κι ακροβατούσα στις άγνωστες
του έρωτα παρυφές
Και εκείνη θυμάται
στο μπαλκόνι του ουρανού εξαργυρώνει αστέρια
ευχή της να την ακούσω όπως εκείνη θέλει.
Με κοιτά θλιμμένη,
κάτι ίσως ακόμα μας έχει μείνει.
Κι εγώ σιωπώ τούτο το πορφυρό απόγευμα.
Προσπαθώ να ακούσω τα μέσα μου,
φωνάζουν απελπισμένα
[I]πως να ξεμάθω την καρδιά να σ'αγαπάει;[/I]
Αλήθεια πως;
Που είναι η όψη της σαν κάτι αγαπημένο
που δεν το γνώριζα μα το 'χα αγαπήσει.[/B][/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-04-2008 |