Δεν περνάνε τα βράδια Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Καλημέρα σας !! Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλη την στιχοοικογένεια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν περνάνε τα βράδια
Δεν γερνούν οι σιωπές
Στ' αξημέρωτα χάδια
Την ανάγκη σου πες...
Δεν με κλώθει η θλίψη
Δεν με κλέβει η χαρά
Μόνο εσύ μού 'χεις λείψει
Αλλά δεν σ' αφορά...
Δεν με θέλει το δάκρυ
Μα με πνίγει ο λυγμός
Σου γυρεύω μιαν άκρη
Να πλαγιάσει ο καημός...
Δεν αντέχω τα "θέλω"
Δεν μπορώ τα "γιατί"
Τίποτ' άλλο δεν ξέρω
Από τ' άδειο "μπορεί"...
Δεν βυθίζομαι λέω
Σ' ένα πριν.. στο μετά
Να σε νιώθω.. τί φταίω
Μοναχά στα κλεφτά ;...
Δεν γυρίζει ο χρόνος
Στις γλυκές μας στιγμές
Και με πνίγει ο πόνος
Κι οι τυφλές ενοχές...
...
Δεν ποθώ τίποτ' άλλο
Απ' το νά 'ρθεις εσύ
Κι εγώ τ' άσπρα θα βάλω
Γαλανό μου νησί !...
Να χορεύει η βαρκούλα
Με το κύμα απαλά
Και η κάθε σου ανάσα
Με φιλιά να μιλά...
...
Τί φαντάζομαι πάλι
Σαν δεν είσαι εδώ !
Και με πιάνει μια ζάλη
Μήπως τάχα σε δω !...
Μα γυρίζω.. σε ψάχνω
Και εσύ πουθενά !
Ένα ψέμα αδράχνω
Σε υπόγεια φτηνά...
22-23/4/2008
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-04-2008 |