Δεν έχω τίποτα να πω Δημιουργός: Στιχομανής, Γιώργος Δήμας Καλό Πάσχα σε όλους! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τόσα τραγούδια γράφτηκαν
και τι να πω ο δόλιος
είμαι μικρό παιδί
που τίποτα δεν έχω δει
δεν είμαι ούτε ποιητής
δεν ξέρω τι ‘ναι ο πόνος.
ΡΕΦΡΕΝ
Μη μου ζητάς, μη μου ζητάς
τραγούδι όμορφο να γράψω
δεν έχω τίποτα να πω
στ’ αστέρια και στον ουρανό
ποτέ δε θα σε φτάσω.
Τόσα στιχάκια κλάψανε
γι’ αγάπες περασμένες
μα γράφουν τελικά
όσοι πολύ πληγώσανε
τον έρωτα σκοτώσανε
με λόγια και με πράξεις.
Την πίκρα και τη θάλασσα
εγώ δεν τις κατέχω
μα και τον στεναγμό
εγώ δεν έχω αδερφό
την ξενιτιά δεν γνώρισα
τον πόλεμο δεν είδα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-04-2008 |