Η Επανάσταση Του Τρελού Δημιουργός: TROUKINI ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,,ΑΠΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]Νευριάζει όταν του λες τι να κάνει,
τώρα όμως γνωρίζει καλά ό,τι ποτέ κανείς δεν άκουσε τη γνώμη του.
Μα δεν τον νοιάζει...Είναι εντάξει τώρα είναι καλά.
Απλά είναι τρελός,ζει στον κόσμο του...
Τον βλέπω και....
Αναρωτιέται ''Αυτοί τα κάνουν όλα σωστά?''
'' Έχω το δικαίωμα για λάθη?''
'' Τους ενοχλεί η τρέλα ή η επανάσταση?''
'' Τους ενοχλεί να περπατάω με τα χέρια ψηλά,
να φωνάζω,να λέω την γνώμη μου?''
Μονολογεί '' Όπως αυτοί έτσι και εγώ δεν νοιάζομαι''
'' Απλά μας επιτρέπουν να ζούμε με τους
δικούς του κανόνες''
Φωνάζει ''ΔΕΝ Σ Υ Μ Β Ι Β Α Ζ Ο Μ Α Ι ''
Και τώρα κλείνει τα μάτια και φαντάζεται ένα κόσμο με τις δικιές του ιδέες,
τα δικά του πρέπει,τα δικά του θέλω,τη δικιά του ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
Μα η ώρα πέρασε,και αυτός
βαριέται να ονειρεύεται.......
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..... Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2008 | |