μην τον πεις έρωτα Δημιουργός: NIK-TSIK, Μι Ρέ Λα εφηβικό μου φαίνεται δέκα χρόνια αφού το γραψα..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Περίμενε
Περίμενε... αυτό που νιώθεις
μη μου το χαρακτηρίσεις
μην τον πεις έρωτα τον ενθουσιασμό
σε κάθε αρχή μιλάνε πρώτα οι αισθήσεις
γελάει το σώμα την ψυχή με ψευδαισθήσεις
γι αυτό περίμενε...
Αν είν’ αγάπη, άσ’ την να κατασταλάξει
μην τον πείς έρωτα τον ενθουσιασμό
άσε να δείξει κάθε μέρα με την πράξη
κι αν είναι πάθος άφησέ το να χαθεί
πυροτεχνήματα τα έχω βαρεθεί
Περίμενε... γερά κρατήσου
απ’ τον ενθουσιασμό σου
κι όταν λυθεί αυτός ο κόμπος στο λαιμό σου
τα λέμε πάλι… αν είναι έρωτας θα γίνει αγάπη
αν είναι πάθος άφησέ το να χαθεί
πυροτεχνήματα τα έχω βαρεθεί
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2008 |