Στο Τελευταιο Μου Τσιγαρο Δημιουργός: armenisths, kyriakos tzelepidis ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο τελευταιο μου τσιγαρο
απ το μυαλο μου θα σε βγαλω
λες μ αγαπουσες ομως μου κανες κακο
στο τελευταιο μου τσιγαρο
τις αποφασεις μου θα παρω
ησουν αερας κι εσυ οπως τον καπνο.
ρεφραιν
Μ ενα τσιγαρο τελευταιο θα σε σβησω
τον εαυτο μου παλι θα ξαναγαπησω
ησουν συνηθεια κακια δεν θα γυρισω
με μια αγαπη νεα ζωη τωρα θ αρχισω
Σαν τελευταιο μου πακετο
θα σε πεταξω δεν σ αντεχω
μεσ απ τη σταχτη μονος μου θ αναστη8ω
σαν τελευταιο μου πακετο
θα σε πεταξω δεν σ αντεχω
θα αγαπησω παλι και θ αγαπηθω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2008 |