Γιατί να περιμένω; Δημιουργός: karatheodoris, Γιάννης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο σκοτάδι βρίσκομαι
ακόμα μια βραδιά
μα την ημέρα δεν ξυπνώ
ουτέ κοιμάμαι, μοναχά
αναζητώ νόημα
να ειμαστε μαζί
Σε κυνήγησα
ποιο το νόημα;
Σε κατέκτησα
Ε και;
Πάλι θα ψάχνω
κάτι μα κάτι
διαφορετικό
Γιατί να σε περιμένω;
Δυο χρόνια δεν ήταν αρκετά;
ποιο το νόημα
Σε κατέκτησα
Ε και;
Πάλι θα φύγω
κάτι μα κάτι
ξεχωριστό
θέλω να βρω
για ν' αγαπώ.
Συγγνώμη ή ευχαριστώ να πω,
δεν ξερω.!
Γιατι να σε περιμένω; Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2008 |