Σπάσε τη σιωπή Δημιουργός: Helene52, Eleni Την καλημέρα μου σε όλους !!!! Αφιερωμένο σε ένα φιλαράκι ...που του πάει ... γάντι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Κάθε μέρα που περνάει πιο πολύ με τυραννάει
βάσανο είσαι και πόνος που την καρδιά τρυπάει
Φταίνε τα μάτια της ψυχής που' χουν κουραστεί
τη φωνή σου να γυρεύουν στην απόλυτη σιωπή
Κύματα με κτυπούν και με πονούν οι σκέψεις
μακρια σου δεν μπορω, θέλω τούτο να πιστεψεις
Καταιγίδα η απονιά σου στην κόλαση μέσα ζώ
ηφαίστειο τα κόλπα σου, κοντεύω να εκραγώ
[I]Έλα και σπάσε τη σιωπή
ν’ αγαπηθούμε απ την αρχή
Έλα να γίνω φως της μέρας σου
Να αναπνέω τον αέρα σου
Έλα να σβήσουμε το χθες
ν΄ ανάψουμε έρωτα φωτιές
Αγαπημένες να μαστε καρδιές
δυο καρδιές δυο αγκαλιές
Σπάσε της σιωπής το τόνο
της αγάπης άνοιξε το δρόμο
Μακρυά σου δεν μπορώ
έλα και πες μου σ’ αγαπώ[/I]
Πνίγομαι σε μαύρες σκέψεις και γίνομαι βροχή
ήλιος μακρινός η ματιά σου που πάει να κρυφτεί
Τι κι αν η σιωπη σου την σκεψη την παει αλλού
σου χτυπάω την πόρτα της αγάπης και του νού
Μια λέξη προσπαθώ και θέλω τώρα να σου πω
απ τα όνειρα που κάναμε δεν μπορώ να λυτρωθώ
Σταμάτα να στήνεις οδοφράγματα σιωπής με χιόνι
ο δρόμος της αγάπης ανοικτός και δεν τελειώνει
[I]Έλα και σπάσε τη σιωπή
ν’ αγαπηθούμε απ την αρχή
Έλα να γίνω φως της μέρας σου
Να αναπνέω τον αέρα σου
Έλα να σβήσουμε το χθες
ν΄ ανάψουμε έρωτα φωτιές
Αγαπημένες να μαστε καρδιές
δυο καρδιές δυο αγκαλιές
Σπάσε της σιωπής το τόνο
της αγάπης άνοιξε το δρόμο
Μακρυά σου δεν μπορώ
έλα και πες μου σ’ αγαπώ[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-04-2008 |