Ο Μάης στην Αυστραλία Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ την καλησπέρα μου στην στιχογειτονιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα σχόλια σας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρίτη, 29 Απριλίου 2008
8:50:30 μμ
Ο Μάης στην Αυστραλία
Τα δέντρα στέκονται γυμνά
Τα φύλλα έχουν πέσει,
Εικόνα μελαγχολική
Η φύση έχει φορέσει.
Πρωί πρωί με τη δροσιά
Το νοτισμένο χώμα,
Φθινόπωρο και η γη εδώ
Παίρνει καινούριο χρώμα .
Στέκομαι στο παράθυρο
Που η βροχή κτυπάει,
Σαν κάτι θέλει να μου πει
Και σαν δάκρυ κυλάει.
Ρυάκια σχηματίζεται
Και τρέχει να ποτίσει,
Το χώμα που ξεράθηκε
Μ΄αγάπη να ξυπνήσει.
Από το λήθαργο να βγει
Πάλι η Περσεφόνη,
Οι σπόροι να βλαστήσουνε
Νά ΄χει σοδιά τ΄αλώνι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-05-2008 |