Στο χθες στο αυριο στο παντα Δημιουργός: neshart Ναι το πρωτο για σενα!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν αερακι απαλο
λικνιζεσαι χορευεις
βαρκουλα μοιαζεις στο γιαλο
και τη καρδια μου κλεβεις
Εχεις στις φλεβες το ρυθμο
κι ενα κορμι φιδισιο
σε κυκλους φτιαχνω το καπνο
για να σε φυλακισω
Κοιταζεις γυρο και γελας
με βλεμμα ολο ναζι
και τη ματια μου προσπερνας
με πιανει το μαραζι
Φωτα ποτο και μουσικη
με φερνουνε σε ζαλη
κι εσυ να στεκεσαι εκει
και γω στη παραζαλη
Μα πρεπει κατι να σκεφτω
για να σε συγκινησω
και σε κερναω ενα ποτο
για να σε προσεγγισω
Γλυκια ματια μου εριξες
μουγνεψες στην υγεια σου
με νοημα μου εδειξες
μια θεση εκει κοντα σου
Για ολα τ αλλα δεν θα πω
θα μεινη μυστικο μας
τη νυχτα αυτη γεννηθηκε
το ποιο μορφο ονειρο μας Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2008 |