ξημερώνει..βριαδιάζει κ εσύ είσαι παντού Δημιουργός: panta smile, plasmataki αφιερωμένο σε δυό ματάκια μπλέ... ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑ σε όλες τις γωνιές του κόσμου!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Ξημερώνει...
Τον ήλιο καθρέπτη
κάθε μέρα κάνω
την μορφή σου
έτσι να κοιτάζω...
Τις αχτίνες του
τριαντάφυλλα τα πλέκω
τα κατάξανθα μαλλιά σου
με άνοιξη να τα στολίσω...
κ ας είσαι μακριά,την απόσταση
με μία σκέψη σβήνω
και στον χάρτη της καρδιάς
τη λέξη αυτή την μηδενίζω...
κ ας είσαι μακριά
στον χτύπο της καρδιάς σε βρίσκω
και τον ήλιο της ψυχής μου
με αγάπη στον χαρίζω...
Βριαδιάζει....
το φεγγάρι συντροφιά
κάθε νύχτα στέλνω
τα βήματα σου εκείνο
να τα προσέχει...
κ όλο το σύμπαν τ΄'αστρικό
στα χέρια σου θ'αφήσω,
μιία ιδέα του πόσο Σ'αγάπω
έτσι απλά να σου το δείξω...
Ξημερώνει...
Βραδιάζει...
Λείπεις..
κι όμως ..
είσαι παντού...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-05-2008 |