ζωή μου Δημιουργός: nirbana, katerina καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα ζητιανέψω στο σώμα σου τον έρωτα
με μιαν ευλάβεια ιερή θα πλησιάσω
ξυπόλυτη , ντυμένη τ' αφανέρωτα
όλο τον κόσμο μου σε σένα ν' αγκαλιάσω.
Δεν είναι ο έρωτας αυτός που με ζαλίζει
είναι που μέσα σου για λίγο κατοικώ
πλαταίνω, μεγαλώνω, μ' εξαγνίζει
μια αγάπη άχρονη, που σήκωσε σταυρό.
Δε θέλω να γυρίσω στην Ιθάκη
άσε με μέσα στα πελάγη σου να πνίγομαι
ξυλάρμενη, φορές ν' ακολουθώ το μπάτη
και άλλες στις φουρτούνες σου ν' ανοίγομαι.
Θα γυρέψω κι απόψε να σε φτάσω
ψηλά πολύ ή χαμηλά, ποιος το ορίζει
κι αν δε σου' πα πως πεθαίνω και θα σπάσω
αυτός ο θάνατος ,ζωή που ξεχειλίζει!!!!!!!!
10/5/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-05-2008 |