Του γλεντιού του γάμου Δημιουργός: adespotoi, παντελής Σε μέθεξη για μια ομορφούλα ( όχι τη νύφη...... ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το ποτήρι μου σηκώνω,
και τα όργανα πληρώνω,
χόρεψε να καμαρώνω,
που μαζί σου ζευγαρώνω.
Θα ’μαστε τα δυο μας ένα,
και θα ζούμε ευτυχισμένα,
θα γενούνε ξεχασμένα,
τ’ άσχημα μας περασμένα.
Θα περνάμε τιμημένα,
θα παλεύουμε τα γραμμένα,
δε θ’ αφήσουμε για κανένα,
τα ματάκια μας κλαμένα.
Στο βαγγέλιο όρκο κάνω,
πως κορώνα μου σε βάνω,
κι αν ποτέ μου σε πικράνω,
δυστυχής πια ας πεθάνω.
Στο γάμο
του Σταύρου και της Δέσποινας.
10/5/08
παντελής γ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-05-2008 | |