Ax psyhi mou Δημιουργός: lyrics girl, SOTIRIA CHATZAKI Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Psyhi ax psyhi
xorismeni sta dyo
sena tetoio periergo pos
den xexnietai pote o kairos
San perasei i ntropi
i agapi pos thes na kryftei
ston aiwna protou na hathei
ki olo sfigoun oi desmoi
Ax erwta mou ella
to oniro sou kerna
to fws sou twra dosmou
ston pygemo tou kosmou
Psyhi ax psyhi
kommeni sta dyo
san pnigmenos lygmos
ena ergo hwris teliomo
ap"tin plani mou vgainw skiftos
ki an xaraxei i avgi
i apati pws thes na kryftei
se mia erimi gi (ki zwi mou skistei)
Ax erwta mou ella
to oneiro sou kerna
to fws sou twra dwsmou
ston pigemo tou kosmou
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-05-2008 |