Χωρισ Τιτλο - Hai-kou Δημιουργός: dodoka, ΝΤΟΡΑ Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
*****************
Παρακαλώ τα δάκρυα
ν' αλλάξουνε την ρότα
να επιστρέψουν στον βυθό
της λίμνης των ματιών μου
Ν' ανοιξει ο δρόμος της χαράς
φραγμός να μπει στη λύπη
και της καρδιάς το σήμαντρο
γλυκά να αντηχήσει...
Γιατί η αγάπη χτύπησε
της μοναξιάς την πόρτα
**************************
HAI- KOU
Μέσα στα κουρέλια η χαρά
που να 'βρει να τρυπώσει
***
Η αγάπη μοιάζει με την βροχή
μπαίνει απο τις χαραμάδες
****
Στου ήλιου το φως πηγάζει ελπίδα
δίψα για ζωή
****
Τα τελευταία λόγια της καρδιάς
Όχι! θέλω να ζήσω!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-05-2008 |