Δεν έχω περιθώριο πια ...δεν θα σώσω εγώ τον Δημιουργός: NIK-TSIK, Μι Ρέ Λα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Δεν θα σώσω εγώ τον κόσμο
Δεν έχω περιθώριο πια
να σώσω ολόκληρο τον κόσμο
θα βγάλω μόνο τα καρφιά
όλη τη μούχλα ,τη σκουριά
Βράχους απόγνωσης να σπάσω
θλίψη βουνά να κομματιάσω
δε σπαταλάω καιρό για ελπίδες
έχω ψυχή να καθαρίσω
Κάθε βρωμιά, μαύρη κηλίδα
απογοήτευση και πίκρα
σκόνη από χωρισμούς αγάπης
παλιά εκδίκηση σε στάχτη
Σαν εκπνοή, σαν εμετό
θρύψαλα από όνειρο κακό
σκουπίδια ζήλειας, φθόνο ,μίσος
διώχνω όσα με κρατάνε πίσω
Όλα τα αρνητικά επίθετα
και τα επιθετικά μου ρήματα
πετάω, σκίζω, διαλύω
συγχώρησα ,διαγράφω, λύνω
στα πιο απόκρυφα του νου
σε κάθε μόριο του κορμιού
βάζω μια σκούπα ηλεκτρική
και τα ρουφάει και τα πετάω
αδειάζω από τα σκοτεινά
τα ύπουλα ,τα αρνητικά
άσπρη η καρδιά μου φωτεινή
Ιούνιος, καινούργια αρχή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-05-2008 | |