Περπατώ με το χάρο Δημιουργός: Dimitri Favvas Αυτός ο μήνας ο τελευταίος/ένα κομμάτι απ’ την ψυχή μου/αυτός ο μήνας θα κλείσει μέσα/μία εικόνα της ύπαρξής μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Πίστευα και πιστεύω πως ο θάνατος είναι που δίνει αξία στη ζωή γιατί ξέρουμε πως κάθε στιγμή είναι μοναδική και δεν τη ζούμε δυο φορές.[/align]
[align=center]Περπατώ με το χάρο και τα λέμε συχνά
φίλοι τώρα οι δυο μας από χρόνια πολλά
μετρηθήκαμε τότε μια Δευτέρα πρωί
και βαδίζουμε τώρα στη ζωή κολλητοί
την αξία του άλλου εκτιμούμε σωστά
κι όταν έρθει η ώρα να βρεθούμε ξανά
σ’ έναν άλλο αγώνα κάποιαν άλλη φορά
αν νικήσει εκείνος, θα του πω έχε γεια
θα του δώσω το χέρι θα το σφίξω θερμά
θα του πω ήρθε φίλε, η δική σου σειρά
θα σ’ αφήσω μονάχο να πλανιέσαι στη γη
δεν τη χρειάζομαι άλλο τη δική μου ζωή
της ζωής η αξία μόνο τότε μετρά
αν μπορώ να κρατήσω το κεφάλι ψηλά
τα φιλιά να τρυγήσω, να γευτώ τη χαρά
αλλά όταν λυγίσω, να με πάρεις μακριά
σ’ εξορκίζω ρε φίλε στη δική σου τιμή
συ που μ’ έμαθες πάντα να τη ζω τη στιγμή
μια υπόσχεση θέλω να γενεί σεβαστή
μην μ’ αφήσεις να ζήσω τη ζωή μου μισή[/align]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-05-2008 |