σε σκέφτομαι Δημιουργός: Κασσανδρα, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θολώνει το μυαλό μου
ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
Παγώνουν οι συνειρμοί μου
ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
Είμαι ένα τίποτα -Εξατμίστηκε η ύπαρξή μου-
ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
Κοίτα εμένα, ποτέ να μην δεις με άλλη ματιά της σκέψης σου
Οι θύμισες είναι λίγες.
Κι αν κάποτε οι σκέψεις μας ανταμωθούνε
οι έγνοιες θα΄ναι λίγες.
Σε θάλασσες ατελείωτες,
σε γιορτασμούς και λουλουδένια μάρμαρα,
Σε πολύχρωμες ακτίνες θα με ταξιδέψεις
Ιφιγένεια Βοσκαρίδου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-05-2008 |