Κορακια Δημιουργός: suribi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info άσπρα κοράκια - μαύρα κοράκια
κόκκινα κοράκια - πράσινα κοράκια
μπλε κοράκια - κίτρινα κοράκια
πορτοκαλί κοράκια - κορακί πορτοκάλια (χαλασμένα)
......................................................................................
άσπρα περιστέρια - μαύρα περιστέρια
κόκκινα περιστέρια - πράσινα περιστέρια
μπλε περιστέρια - κίτρινα περιστέρια
πορτοκαλί περιστέρια - περιστερί πορτοκάλια (μεταλλαγμένα)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-05-2008 |