Αν θα χωρέσει ο ουρανός(δεσμεύτηκε) Δημιουργός: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, Διαμαντής Παππάς Καλό μήνα και καλή εβδομάδα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μην προσπαθήσεις στα χαμένα
να ρίξεις στάχτη στη φωτιά,
όλη η αγάπη μου για σένα
δεν σβήνει με μια μολυβιά.
Ρ
Αν θα χωρέσει ο ουρανός
μεσ’ το ποτήρι που κρατάω
τότε θα είμαι ικανός
να πάψω πια να σ’ αγαπάω.
Αν θα χωρέσει ο ουρανός
μεσ’ το ποτήρι που κρατάω
τότε θα ξέρει κι ο Θεός
πως κάποια άλλη αγαπάω.
Τώρα που είσαι μακριά μου
με την καρδιά μου απορώ,
όσο κι αν πίνω στην υγειά μου
να σε ξεχάσω δεν μπορώ.
Ρ
Αν θα χωρέσει ο ουρανός
μεσ’ το ποτήρι που κρατάω
τότε θα είμαι ικανός
να πάψω πια να σ’ αγαπάω.
Αν θα χωρέσει ο ουρανός
μεσ’ το ποτήρι που κρατάω
τότε θα ξέρει κι ο Θεός
πως κάποια άλλη αγαπάω.
Διαμαντής Παππάς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-06-2008 |