Κεντέρης Δημιουργός: Κ@fe.arkouda ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η BEYONCE EIMAI O KENTEΡΗΣ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φορούσες μπλε κραγιόν το παίζεις και θεά
Δεν έχεις χαρίσματα πολλά….
Βρε ηρέμισε λιγάκι δεν είσαι και η ANGELINA
Aν είσαι εσύ η Jolie εγώ είμαι ο Brad ο Pitt…
Με κυνηγάνε οι γυναίκες, και αρέσω σ’ όλες
Σ’ αρέσει να τρέχεις
Και πολλά ξενοδοχεία έχεις
Πας για πρωταθλητισμό
Δεν είσαι ο Κεντέρης θαρρώ
Βατίδου-Κούγιας ξανά μαζί
Εσύ όμως έχεις μείνει μια χαζή
Ο Ντέμης και η Δέσποινα έχουν 2 παιδιά
Αγράμματη χαζή ξανθιά
Και ο Τσαλίκης που τον πας….
Γέννησε και αυτός και η Κοκκίνου….
Βρε δεν πας να χεστείς που θες και Αλεξανδράτου
Κάτσε με τον Μπούμπη που κουνά την ουρά του
Και σιγά και τον θεό….ο Σάκης ο Ρουβάς….
Τι σου αρέσει είναι ίδιος με κουβάς…
Φάε την ζαμπονοτυρόπιτα…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-06-2008 |