Μνήμες Δημιουργός: Αυταπάτη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα ΄΄ελεύθερα΄΄ δεν τα αντέχει
το πάθος
Αλλα εσύ δεν είχες ''πάθει''
για να ξέρεις...
Θύμιζες πάντοτε οτι όλα
είναι λάθος
Μα έλεγα κάποτε το όνειρο
θα φέρεις...
Δεν σε συνήθισα, μα ακόμα
σε ζητάω...
Ξέρεις, ο έρωτας πονάει
που και που...
Καθώς θυμάμαι σε εσένα
να μιλάω...
Σβήνει το βλέμμα μου, μα η μνήμη σου
παντού...
Κι αναρωτιέμαι αν αυτό είναι
που πονάει...
Ή αν αυτό είναι που λυτρώνει
το χαμό...
Η σκέψη πάντοτε σε εσένα
θα γυρνάει...
Κι ό,τι κι αν ζήσω, πάντα εσένανε
θα ζω... Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2008 |