Το προσωπο του Βυθου Δημιουργός: rakenditos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κοιταξε με καλα
θα μπορουσα να ειμαι το μεγαλο δασος
που ταιζει τους φοβους σου
και να κρατω στην παλαμη τις σκιες
που στοιχειωνουν τις νυχτες σου...
Να ειμαι ο δολοφονος
που σπουδαζει τον τρομο
και ο ερημος δρομος
που παγιδευει τις σκεψεις σου...
θα μπορουα να ειμαι
η Γη
το Σκοταδι
ο Θανατος
και θα μπορουσα ακομα
να γινω η Ζωη και το Πεπρωμενο σου...
Για αυτο , να θυμασαι το προσωπο μου ,
γιατι Εγω ειμαι ο Μεγαλος Βυθος....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-06-2008 |