Μικρή σιωπή Δημιουργός: marilena, Marilena
Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μικρη σιωπη τι κρυβεις απτην νυχτα
Να μιλησω θελω οχι να σιωπω
Και αν ο φοβος της απορυψης με κυριευει
Η αγνοια μου προσφερει ενα θανατο αργο
Μικρη σιωπη αποψε μην με καταβαλεις
Ασε τα λογια μου να τρεξουν σαν θερια
Αποψε θα του ανοιξω την καρδια μου
Και θα του πω ολα μου τα μυστικα
Και αν τα ματια λιγο κλεισω
Τη μορφη του σαν αντικρυσω στη βουη
Μικρη σιωπη απλα αφησε με να μιλησω
Πωσ τον αγαπαω να φωναξω σαν τρελλη Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2005 |