Η εικόνα της μοναξιάς Δημιουργός: marilena, Marilena exm eimai poli en8usiasmeni m'auti ti selida k i8ela toso poli na steilw k egw kati pu na me ekfrazei. auto pu stelnw twra einai i eikona tis mona3ias tin opoia tremw san efialti! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info 8imwnei t'ageri k spaei gorga
se 8amnous se dasi s'oneira nekra
8imwnei tromazei to ka8e paidi
pu trexei, fwnzei, pu 8elei na kriftei
Diliazei to skotadi, deiliazw k egw
to keri m svinei k menw monaxo
koitaw t'asteria k dakri kila
poulia peristeria sto x8es tou pou8ena
I nixta gemizei ton mple ourano
t'asteri stolizei to skotino gialo
ta matia ka8reutizei elpida krifi
pu t'oneiro aggizei ma trexei na kriftei
monaxi perpataw me lita ta mallia
papoutsia den foraw k as ponaw frixta
ma i kardia m 3erei monaxa pu 8a vgw
mia nixta m'asteri toso 8ampo
fwni akouw k xamogelw
i nixta m exei ferei auton pu agapw
m'aggelou fwni miazei, fwni magiki
k i kardia m tremei k trexei na ton vrei
ma i nixta skotadi aplwse vari
kalo m agori pu exeis kriftei
s'exw edw mesa sto diko m mialo?
mipws fantazomai tin parousia s edw?
Ta matia m kleinw me kefali skifto
t vima epivradinw k peftw sto keno
sta matia m trexoun potamia vroxis
k i mataiotis provallei tin ka8e skini
anavw ena spirto pu vrika monaxa
parea na m kanei ston kosmo auto
ma svinei ligaki, svinw k egw
ta matia m kleinw k peftw na koimi8w Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2005 |