Η βροχή των αστεριών Δημιουργός: ΝΑΤΣάκι, Ναταλία Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πέφτει ένα αστέρι
Κάνω μια ευχή
Το όνειρό μου αυτό
Στο μέλλον να πραγματοποηθεί
~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~
Πέφτει ένα αστέρι
Κάνω μια ευχή
Το επόμενο καλοκαιρι
Να 'μαστε πάλι μαζί
~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~
Σκέφτομαι και κλαίω
Σε σκέφτομαι ξανά
Τ' αστέρια στο νου
Μού φέρνουν τα παλιά
~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~
Σκέφτομαι και κλαίω
Σε σκέφτομαι
Τ' αστέρια απόψε
Μόνο εσένα μου θυμίζουν
~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~
Κάθομαι και κλαίω
Κλαίω κάτω απ' τη βροχή των αστεριών
Αστέρια, αστέρια παντού αστέρια
Μου θυμίζουν τα παλιά
~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~
Η βροχή των αστεριών μου θυμίζει τα παλιά
Η βροχή των αστεριών μου θυμίζει εσένα...
~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2008 |