Σαν τον αετό Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ ¨Ενα βαρύ ζειμπέκικο για απόψε Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008
10:20:16 μμ
Σαν τον αετό
Πετούσα σαν τον αετό
Με τα φτερά ανοιγμένα,
Έκανα τόσα όνειρα
Μα πέσαν ρημαγμένα.
R
Παραπατώ απ΄ το πόνο μου
Όπως τον μεθυσμένο,
Και μοιάζω με τον αετό
Που ΄χει φτερό σπασμένο.
Το βόλι που εξωκτεύτηκε
Τον βρήκε στα φτερά του,
Κι αυτός απο το τράνταγμα
Χάνει το πέταγμα του.
Φόρεμα μαύρης συννεφιάς
Ντύθηκε η καρδιά μου,
Φύσηξε δυνατός βοριάς
Σκόρπισε την χαρά μου
R
Παραπατώ απ΄ το πόνο μου
Όπως τον μεθυσμένο,
Και μοιάζω με τον αετό
Που ΄χει φτερό σπασμένο.
Το βόλι που εξωκτεύτηκε
Τον βρήκε στα φτερά του,
Κι αυτός απο το τράνταγμα
Χάνει το πέταγμα του.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-06-2008 |