πανάκι λευκό Δημιουργός: επισκέπτης καλησπέρα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένα πανάκι λευκό
να σε ταξιδεύει θα ήθελα
πέρα απ’ το σπίτι,
τη γειτονιά και την πόλη σου,
να σε ταξιδεύει
πάνω απ’ τον κόσμο των διαφημίσεων,
τις σελίδες των σήριαλ,
τα φλας των ειδήσεων,
να σου γεμίζει τα μαλλιά φρέσκο αέρα,
τα μάτια θάλασσα,
να σε παιδεύει στο δυνατό ήλιο,
να σε βυθίζει και ν’ αναδύεσαι,
να σε τρομάζει και να το τιθασεύεις,
να σε μαθαίνει ν’ αλλάζεις κουβέντες με το γλάρο και το σύννεφο,
ν’ ακούς, να μυρίζεις, να γεύεσαι,
ν’ ανοίγεις εύκολα
του κόσμου το φιμωμένο παράθυρο
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2008 | |