του σπιτιου σου το στενο Δημιουργός: letitbe, joan του σπιτιου σου το στενο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info εχω συνηθεια να περνω
απ' του σπιτιου σου το στενο
δεν εισαι μεσα και γι αυτο
το ξερω δεν θ'ανοιξεις
ειναι σκληρο πολυ σκληρο
να σε θυμαμαι για καιρο
μα εχω ονειρο κρυφο
μια νυχτα να μ'αγγιξεις
ισως μια μερα να σε 'δω
σ'αυτο το ερημο στενο
να με κοιταξεις , να χαρω
να μου χαμογελασεις.
κι ομως να ξερεις πως εγω
απ'του σπιτιου σου το στενο
για οσο ζω θα περπατω
αυτο μην το ξεχασεις.
[B]ας μεινει τ'ονειρο σβηστο
σαν του σπιτιου σου το στενο
μικρο στενο και σκοτεινο
για σιωπηλους διαβατες
ας μεινει τ'ονειρο σβηστο
αχ καρδια μου
σαν της αραχνης τον ιστο
σε παραθυρι σφαλιστο
για τους ονειροβατες[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-06-2008 |