Στη σκιά σου Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη σκιά σου θα μείνω
Και τα μάτια μου κλείνω
Όνειρό σου θα γίνω
Σ’αγαπάω και σβήνω
Στη σκιά σου το φως μου
Είσαι συ ο θεός μου
Δρόμος είσαι δικός μου
Ο τρελός εαυτός μου
Θα γεράσω μαζί σου
Θά’μαι ‘γω η πνοή σου
Το κορμί η ψυχή σου
Θά’μαι ‘γω η ζωή σου
Στη σκιά σου τ’αστέρια
Της χαράς περιστέρια
Θα μου στήνουν καρτέρια
Με λουλούδια στα χέρια
Στη σκιά σου φεγγάρια
Της καρδιάς μαξιλάρια
Της αγάπης φανάρια
Μάτια μαργαριτάρια
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos) Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2008 |