Υπενθυμίζω πως σήμερα Δημιουργός: Millie τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
Ονόματα
θέλω να βλέπω
τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σήμερα
όλα τα καλά παιδάκια
πάμε να φάμε
.παϊδάκια
:-Ρ
Θα συζητάμε μεσ' στο «Τραμ»
για
όσα
ήρθαν & όσα πάν'
: )
τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
Στη Μαυρομιχάλη 168
θα είμαστε καλέ
; )
για όσους από εσάς το μέρος δεν το ξέρουν
φέρτε και φίλους σας αν το θέλετε
το πολύ, πολύ έμπνευση να μας αποφέρουν!!! ; )
τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
Λοιπόοοο
οοον!!! Τι περιμένετε
???
Δηλώστε συμμετοχή
: )
Αααα
ααααααα!!! Δεν υπομένετε
Αυτή η αναμονή
.. : )
τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
*Πάμε
με τρέλα και χαρά
ʼιντε και ντε
άιντε και ντε
να βλέπω ονόματα
: )
τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή :
Heresy ,Δημήτρης, Χρίστος Γιαννόπουλος , Εκάτη,Φρόσω,
Andrea , Εryx-t, Kapnosa, Millie , Κατερίνα, Γιάννα,Τάσος,
ΕΚΙ, Ηλίας (ίσως τα καταφέρει...), AnnaTi (θα προσπαθήσει...) ,
ʼιντε και ντε
άιντε και ντε
να βλέπω ονόματα
κι άλλα ονόματα
!!! : )
τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
*Ώρα προσέλευσης 20:30!!!
τραλαλα
λα
λα
λόοοοο
: ) : ) : ) : )
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-01-2005 | |