αδρανεια Δημιουργός: ALYZIOS, Βασίλειος .Π. Πολύζος στην ρωγμη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άστραψε ο ουρανός μάυρα πουλιά..
κοράκια..
Μύρισαν ξένο τόπο,άγριο οι λευκές σελίδες,
του άγραφου..
Ήρθαν και οι βάρβαροι,
και ας μην τους περιμέναμε..
Επιασαν τις πρώτες γραμμές του ονείρου
και έκρυψαν απο τους άλλους τον ορίζοντα..
Αυθαίρετα..
Πέταξα και γω την επαναστασή μου,
στην θάλασσα,
και έβαλα την φύση τελικό κριτή..
Ξέροντας οτι ο χρόνος κερδίζει,
σιγά σιγά απο την αδράνεια στην μάχη.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-07-2008 |